FK Napredak Kruševac
Vesti Rezultati Prvi tim Forum Foto galerija Webmail09.09.2010.
Navigacija
Vesti
O nama
Rezultati
Prvi tim
Raspored utakmica
Legende

Forum
Linkovi
Download
Foto galerija

Pretraga
Mapa članaka

Arhiva članaka
Arhiva vesti
Prijava
Ime

Lozinka

Niste član?
Kliknite ovde za registraciju.

Zaboravili ste lozinku?
Potražite novu ovde.
Facebook
FK Napredak na Facebook-u
Anketa
U sezoni 2010/11 Napredak se...?

seli u niži rang

seli u viši rang

zadržava u istoj ligi

Morate se prijaviti da bi glasali.
Newsletter
Samo za članove
Na vezi
Gostiju na vezi: 2
Nema članova na vezi

Registrovanih članova: 401
Najnoviji član: priboj033
Kalendar
Septembar
PoUtSrČePeSuNe
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30

Događaji
Klikni ovde za detalje
Vidi nit
FK Napredak Kruševac | Fudbalski klub Napredak | Sezona 2010/11.
Strana 1 od 2 1 2 >
Autor ko dolazi? ko odlazi !
huligan ks
Članovi

Poruka: 142
Član od: 11.04.08
Postavljeno 10.07.2010. 16:43:19
otvorio sam temu cisto da vidim sta vi mislite o stanju u nasem klubu...?!
kako se pominje klub su napustili skoro svi prvotimci...
ovako, Yao je otisao u vojvodinu! pa pitam se sad da li neko zna koliko je iznosio transfer,jer je on dobar igrac !
pa zatim,PAvlovic je potpisao za debrecin,isto,koliki je transfer!
pa BINIC ?
pa krnjinac,stojkov,i ristanic su sporazumno raskinuli ugovore... !!!
tako da u nasem klubu niko nije ostao vredan igranja u 2 ligi..!!!
a pogledajte dolaske,doveli radulovica iz kopaonika,nekolicinu iz zupe, i neke igrace iz radnickog iz nisa,jer nisu voljni da ostanu u radnickom jer nemaju plate...
A BINIC kenja o prvoj ligi,pa ko da mu igra u 1 ligi,ljudi nemoj da budemo smesni... !!!
mogu samo reci za kraj,BINIC NAS JE TOTALNO UNISTIO,IZ KORENA,SJEBAO NAM IGRACE,OMLADINCE,SVE JE UNISTENO...!!!

Nasli skinsi cigu, daju mu kockicu i kazu da je baci. Ako dobije neki broj od 1 do 5 ubice ga. "A sta ako dobijem 6?" - pita ciga. "Nista, bacas opet"
Slanje privatne poruke
Autor RE: ko dolazi? ko odlazi !
huligan ks
Članovi

Postavljeno 10.07.2010. 16:51:49
BINIC je, cvrsto je doneo odluku da odlazi iz kluba,on je pogazio rec !
covek se pravi mutav! kao da nikad to nije pomenuo....
mislim da klub nikad nije bio u gorem stanju,klub je namerno i planski unisten!
poraz od partizana iz kosovske mitrovice,najtezi poraz u istoriji kluba,zatim 80% namestene utakmice, + poraz protiv vojvodine 7-0 i ispadanjne iz 1 lige !
ja mislim da je to dovoljan razlog da ode iz kluba,i povede sve svoje saradnike !!! smiley smiley smiley

Nasli skinsi cigu, daju mu kockicu i kazu da je baci. Ako dobije neki broj od 1 do 5 ubice ga. "A sta ako dobijem 6?" - pita ciga. "Nista, bacas opet"
Slanje privatne poruke
DRUZINA ISTOK
Članovi

Poruka: 459
Član od: 21.03.08
Postavljeno 10.07.2010. 18:59:22
BINIC: JE U ZVEZDU OTISAO ZA NEKIH 40.000 eura. LICMOMI JE RAKOA!
FUDBALER GAGA MILOVANOVIC: TRAZIO JE NAPREDKU 35.HILJADE POSTO NEMA UGOVOR SA BORCEM,.SMRADOVI SU HTELI ZA DJABE DA GA ANGAZUJU!!

Yaw Antwi JE PRODAT!! 900.000 €

http://transfermarkt.de/de/napredak-krusevac/startseite/verein_788.html

NISAM PROBAO LAVA ZA MENE JE SVINJA KRALJ ZIVOTINJA

Uredio DRUZINA ISTOK dana 10.07.2010. 19:08:55
Slanje privatne poruke
huligan ks
Članovi

Postavljeno 10.07.2010. 20:25:44
pa desu te pare,u sta su ulozene...????
jao je prodat za 900e cisto sumnjam,sigurno je deo nekog mutnog dogovora,izmedju bate kan-kana i binica...

Slanje privatne poruke
di canio
Članovi

Poruka: 82
Član od: 29.07.07
Postavljeno 11.07.2010. 00:39:57
DRUZINA ISTOK napisa:

Да ли ти знаш шта пишеш?

Педерима паре, а срба је све мање
Slanje privatne poruke
ghost
Članovi

Poruka: 189
Član od: 27.08.07
Postavljeno 11.07.2010. 03:08:15
DRUZINA ISTOK napisa:

Dobro si me nasmejao xDDD
Covece, mi smo druga liga, nema teorije da se uzme preko 200 000 evra za igraca, i to ako ode u inostranstvo... A otkud Vojvodini 900 000 evra?
To je verovatno Jau raskinut ugovor i preso u Vosu kao slobodan igrac(te stare srpske transferske varke)...
andrijagajic@yahoo.com Slanje privatne poruke
nikola
Članovi

Poruka: 68
Član od: 25.11.06
Postavljeno 11.07.2010. 05:55:57
Tih 900.000 evra na transfermarktu je procena koliko bi on mogao da vredi, a ne koliki je bio transfer. Verovatno, je transfer 0, pa kad ga Vojvodina proda Binic uzima neki procenat, a Napretku k...c.
Slanje privatne poruke
DRUZINA ISTOK
Članovi

Poruka: 459
Član od: 21.03.08
Postavljeno 11.07.2010. 16:21:11
ghost napisa:
DRUZINA ISTOK napisa:

Dobro si me nasmejao xDDD
Covece, mi smo druga liga, nema teorije da se uzme preko 200 000 evra za igraca, i to ako ode u inostranstvo... A otkud Vojvodini 900 000 evra?
To je verovatno Jau raskinut ugovor i preso u Vosu kao slobodan igrac(te stare srpske transferske varke)...

cena njegova je bila: 900.000eura NEBI ME CUDILO DA JE DINAR U PITANJU!!
TRENUTNO JE PROCENA ISTA!!! smileysmileysmileysmiley

NISAM PROBAO LAVA ZA MENE JE SVINJA KRALJ ZIVOTINJA
Slanje privatne poruke
huligan ks
Članovi

Postavljeno 13.07.2010. 13:56:31
http://www.sportske.net/vest/domaci-fudbal/pavlovic-otisao-u-madjarsku-24721.html

Slanje privatne poruke
ghost
Članovi

Postavljeno 14.07.2010. 19:06:26
Pustinjaković prešao u Novi Pazar

Golman Danilo Pustinjaković obavezao se na jednogodišnju vernost fudbalskom klubu Novi Pazar, saopšteno je radiju Sto plus iz tog kluba.

Taj 33-godišnji čuvar mreže je u Novi Pazar došao iz kruševačkog Napretka, a ranije je branio i za Jagodinu, Banat, rumunski Panduri, Čukarički Stankom i Proleter iz Zrenjanina.

Trener Saša Štrbac zadovoljan je dolaskom iskusnog golmana na Gradski stadion.

"Doveli smo proverenog čuvara mreže, a ja želim da ih u takmičarskom pogonu imam dvojicu približno istih kvaliteta, jer je prvenstvo dugo i uvek su moguće povrede ili pad forme. Videćemo da li će Petar Jokić ostati u klubu i zavisno od toga ćemo odlučiti hoćemo li angažovati još jednog golmana", rekao je Štrbac.

Štrbac je nagovestio da će narednih dana ekipu pojačati još nekoliko kvalitetnih fudbalera, koji će popuniti praznine nastale odlaskom nekih važnih igrača iz prošle sezone.

"Žao mi je što su Ivan Ćirka i Miloš Živković otišli u BASK, ali još postoji šansa da u klubu ostanu Nebojša Skopljak i Nebojša Stanojlović. Nadam se da će sa nama biti Borko Milenković i Igor Pavlović, pa ćemo uz prava pojačanja opet imati tim za poštovanje"

Novi Pazar je ranije napustio napadač Miloš Stojanović, koji je otišao u slovačku ekipu Zlatne Moravice, a na Gradskom stadionu više nisu golman Dragan Starčević, kao i vezni igrači Nenad Jovanović i Nenad Simić.

U trenažnom procesu trenutno nisu Salih Hamidović i Damir Beširović, za koje se ne zna hoće li ostati u klubu.
huligan ks
Članovi

Postavljeno 14.07.2010. 20:27:20
mogo si da napises istoriju novog pazara !!!
* * * ih pustinjakovic....

Slanje privatne poruke
ghost
Članovi

Postavljeno 15.07.2010. 00:08:12
huligan ks napisa:
mogo si da napises istoriju novog pazara !!!
* * * ih pustinjakovic....

Da znas da sam mogao... Evo sad cu...

Фудбалски клуб „Нови Пазар“ је фудбалски клуб из Новог Пазара основан је 1928. године.

По оснивању клуб је носио назив Санџак, а касније Дежева. Фузијом ФК „Дежева“ и ФК „Рас“ постао је садашњи ФК "Нови Пазар" 1962. године. Био је аматерски првак у бившој СФРЈ, члан II лиге група Исток, члан Јединствене II лиге на нивоу бивше СФРЈ. Два пута је изборио бараж за I Савезну лигу, и оба пута је поражен. Први пораз претрпео је од Сутјеске из Никшића, а други од Слободе из Ужица. Најуспешнији фудбалери: Абдулах Гегић - тренер ФК Партизана у финалу лиге шампиона, Угљанин Исмет Чупе - фудбалер ФК Партизан, ФК Раднички Ниш и ФК Спартак Суботица, Жупиц Бајро - фудбалер ФК Партизан, Бешировић Рахим Тарзан - фудбалер ФК Партизан и ФК Будућност из Подгорице.

smileysmileysmiley

Tarzan hahaha smiley smiley smiley

Uredio ghost dana 15.07.2010. 00:16:28
ghost
Članovi

Postavljeno 15.07.2010. 00:09:05
Partizanov "Gatuzo" u Mađarskoj

Bivši fudbaler Partizana novo je pojačanje mađarskog Ujpešta. Igrač koji je karijeru posle „crno-belih" pokušao da nastavi u Rusiji, da bi se nedugo zatim vratio u redove matičnog Napretka, Nikola Mitrović, predstavljen je u novom klubu.

- Svestan sam da navijači očekuju pobedu u svakoj utakmici. Mogu da im obećam da ću uvek dati sve od sebe na terenu i da se nadam da ću dobrim igrama skrenuti pažnji na sebe i kada je reprezentacija u pitanju. Stekao sam lep utisak o Ujpeštu i drago mi je što sam ovde - rekao je Mitrović za zvaničan sajt kluba.

„Gatuzo", kako su pojedini mediji krstili Mitrovića, neće biti sam u novom klubu. Ivan Dudić je već nekoliko sezona prvotimac ove ekipe.

Uredio ghost dana 15.07.2010. 00:09:57
huligan ks
Članovi

Postavljeno 15.07.2010. 13:27:46
i celafte nam ode.... smiley pa ljudi ja nzm ko bi mogao da igra sad za nas ? smiley kompletan ceo tim od prosle godine ce da ode.... smiley smiley

Slanje privatne poruke
ghost
Članovi

Postavljeno 19.07.2010. 07:03:18
Dosao Dalibor Mikuljanac, dosadasnji igrac Spanske Valensije(o da, te Valensije!)... Doduse, omladinskog pogona, ali nece ni Valensija bilo koga... Ima 18 godina, i igra zadnjeg veznog ili odbrambenog igraca... Standardni je clan reprezentacije Srbije do 18 godina i odigrao je 3 utakmice za tu selekciju... Ulaganje u buducnost, svidja mi se ovo smiley

Uredio ghost dana 19.07.2010. 07:05:21
ghost
Članovi

Postavljeno 19.07.2010. 19:03:50
Vratio se Sasa Radulovic iz Kopaonika...
Autor RE: kako vas nije sramota
acajakuza
Članovi

Poruka: 5
Član od: 15.11.06
Postavljeno 20.07.2010. 12:31:49
napredak danas igra prijateljsku utakmicu,a nezna se u koliklio sati ni na kom mestu. Pravili smo tim za Evropu, a ispali smo iz lige. Jao je bio centarfor koji je igrao po starni,Pele nije igrao pola sezone prosle godine a ono malo sto je odigrao bilo je ispod svakog nivoa.Odbrana nam je katastrofalna. Opet pocinjemo bez levog krila i sa napadacima kojima je limit pet golova po sezoni. Sad ce da nam stave svetlo na stadion, a ispod severne tribine ce i dalje psi vrsiti nuzdu.Bas evropdski, nema sta! Doci cu danas da gledam napredak ako pronadjem gde igra. Hocu da vidim ko to igra levog beka to,pojacanje koje nam je doslo sa Svete srpske zemlje za dzabe.prijatelju oni su prodali Mik,ica za 25000 i pripreme u turskoj.Pa zar si stvarno mogao da ocekujes da ce Gagi Milovanovicu da daju 35000.Videces kad se Matrapaz vrati na polusezoni i ponovo bude standardan.Seca li se neko Mijatovica? Kako je otisao u Vojvodinu?Bez dinara, kao slobodan igrac.Igora pavlovica su najurili u Jagodinu, a nemaju napadaca. Sta je sa tim Kvasijem? Nijednom ga nisam video da igra. Zasto Vujovica ne puste da igra poluspica nego ga drze kao defanzivnog veznog? Zasto Stevana stosica nema u timu a slobodan je igrac od juna? Niko nece da igra za dzabe!Zasto prosle sezone nije doveden nebojsa marinkovic iako je bio sliobodan igrac?HOcete dobrog stranca? Raspitajte se,gosspodine Binicu za Adana Balbina,peruanca, igra stopera i pristojan je igrac.Josepmir Ballon,defanzivni vezni takodje odlican, gerardo garate napadac igra u Melgaru i ugovor bi trebao da mu istice u junu ove godine.Eto vam predloga za strance.
Slanje privatne poruke
acajakuza
Članovi

Poruka: 5
Član od: 15.11.06
Postavljeno 20.07.2010. 20:16:53
Sad samo sto sam stigao sa utakmicw.Katastrofa je blaga rec.Osim trojice starih igraca nikoga nisam znao. Napredak je na tribinama imao jaci tim na tribinama nego na terenu. Goga Stojkovic, Milunovic i Ristic,Jugovic i malo dalje Stosic. Sramota je i pricati o nekakvom povratku u Superligu kada u timu imamo samo trojicu nasih igraca. Bio je tu i Vasko Gunev poslednji realni centarfor tima. Pravo je pitanje ko azurira sajt? KO se seca velikih rezultata Napretka? Seca li se iko poslednje pobede nad Partizanom? Bilo je to davne jeseni 1988 zadnjeg avgustovskog dana. Na partizanovom sajtu posatoji trag o porazu. Gde ste gospodo verni navijaci da postavite snimak jer kakva je situacija jos tridesetak godina necemo pobediti taj isti tim. Gospodo zadnji je cas da se uzmete u pamet i vratite Stosica , Vujovica i Jugovica pa tek tadfa mozemo govoriti o timu.Ovo sad je klasican put u propast. Gospodine predsednice, nema vise "Dzaje" da nas spasava i0spadanja u Srpsku ligu. Ne nadajte se da ce ove sezone opet biti nekog Pozarevca. Nemamo mi vise takvog igraca koji bi na ime mogao da dobije penal niti coveka koji zna da izcvede prekid. To je valjda svakom jasno posle ove utakmice. Uzmite, vi igraci koji sad igrate, od vaseg predsednika kasete sa utakmicama tima u kome su igrali Kojicic ,Gunev,Sakic,Milutinovic pa ce vas biti sramota svog neznaja i nece vam vise pasti napamet da pomislite da znate da igrate fudbal. Svi ovi nabrojeni sad da se skupe i treniraju jedno mesec dana zajedno,dobili bi vas u cistih 90 minuta. To je porazna i bolna istiina.Sve dok se tim stvara iz sezone u sezonu, nista se time nece postici. Riba uvek smrdi od glave. Ne bruukajte legende Micu bozuvolju,Ljubu Pitu,Grofa, Skora, vase ucitelje Milutinovica,Kojicica, i nadam se uskoro Vaska. Ili igrajte ili idite ali ne dozvolite da vase ime bude najveca Napretkova ljaga. Svi ste vi prolazni a Napredak je samo jedan.Kad to budete shvatili , bice bolje i vama i Napretrku!!!!!
Slanje privatne poruke
ghost
Članovi

Postavljeno 20.07.2010. 21:24:36
Dosao Vaskovic iz Radnickog.
Vasko Gunev
Članovi

Poruka: 30
Član od: 19.07.08
Postavljeno 20.07.2010. 23:29:36
acajakuza napisa:
Sad samo sto sam stigao sa utakmicw.Katastrofa je blaga rec.Osim trojice starih igraca nikoga nisam znao. Napredak je na tribinama imao jaci tim na tribinama nego na terenu. Goga Stojkovic, Milunovic i Ristic,Jugovic i malo dalje Stosic. Sramota je i pricati o nekakvom povratku u Superligu kada u timu imamo samo trojicu nasih igraca. Bio je tu i Vasko Gunev poslednji realni centarfor tima. Pravo je pitanje ko azurira sajt? KO se seca velikih rezultata Napretka? Seca li se iko poslednje pobede nad Partizanom? Bilo je to davne jeseni 1988 zadnjeg avgustovskog dana. Na partizanovom sajtu posatoji trag o porazu. Gde ste gospodo verni navijaci da postavite snimak jer kakva je situacija jos tridesetak godina necemo pobediti taj isti tim. Gospodo zadnji je cas da se uzmete u pamet i vratite Stosica , Vujovica i Jugovica pa tek tadfa mozemo govoriti o timu.Ovo sad je klasican put u propast. Gospodine predsednice, nema vise "Dzaje" da nas spasava i0spadanja u Srpsku ligu. Ne nadajte se da ce ove sezone opet biti nekog Pozarevca. Nemamo mi vise takvog igraca koji bi na ime mogao da dobije penal niti coveka koji zna da izcvede prekid. To je valjda svakom jasno posle ove utakmice. Uzmite, vi igraci koji sad igrate, od vaseg predsednika kasete sa utakmicama tima u kome su igrali Kojicic ,Gunev,Sakic,Milutinovic pa ce vas biti sramota svog neznaja i nece vam vise pasti napamet da pomislite da znate da igrate fudbal. Svi ovi nabrojeni sad da se skupe i treniraju jedno mesec dana zajedno,dobili bi vas u cistih 90 minuta. To je porazna i bolna istiina.Sve dok se tim stvara iz sezone u sezonu, nista se time nece postici. Riba uvek smrdi od glave. Ne bruukajte legende Micu bozuvolju,Ljubu Pitu,Grofa, Skora, vase ucitelje Milutinovica,Kojicica, i nadam se uskoro Vaska. Ili igrajte ili idite ali ne dozvolite da vase ime bude najveca Napretkova ljaga. Svi ste vi prolazni a Napredak je samo jedan.Kad to budete shvatili , bice bolje i vama i Napretrku!!!!!

Sve si ovo lepo rekao, al ne rece koji je rezultat bio na utakmici??? Za nas koji nismo gledali...

Btw, evo, tu je Vasko, nista ne brini... smiley
Slanje privatne poruke
Strana 1 od 2 1 2 >
Idi na forum:
Sa foruma
Najnovije teme
Прва лига С...
ko dolazi? ko odlazi !
Сезона 2010/11.
Lazarev Odred
Сезона 2010/11.
Najvrelije teme
Каладонт [265]
Сајт Јаку... [171]
Ođe' će biti sv... [170]
Nenad Shljiwic... [147]
Slike JAKUZA [123]
Shoutbox
Morate se prijaviti da bi postavili poruku.

ghost
08.09.2010.
Ovaj derpe usao u igru i dao nam dva gola(mislim na Spalevica) :S smiley

kryki
08.09.2010.
4:2 dragisa lopovu smiley

Vasko Gunev
08.09.2010.
Je l postoji neki sajt koji uzivo prati rezultate Prve Lige??? Kako vi pratite rezultat Napretka???

huligan ks
07.09.2010.
ziveo shoutbox smiley dragisa lopove !!!

kryki
07.09.2010.
dragisa lopovu smiley

dr Yakuza
07.09.2010.
http://img294.imageshack.
us/img294/3965/copyofital
iaserbiacopy.jpg

obrezanin
06.09.2010.
Pozdrav za prave navijace koji su bili onomad (radnicki S)na tekmi ostali smo mi koji vredimo pickice je i bolje da sede kod kuce bilo je 1000 ne 500

obrezanin
06.09.2010.
bravo za Jugovica,Stole nespreman,Tadic nije desni bek on je poluspic,Ignjatovic ima stofa za spica bice bolje nadam se

admin
06.09.2010.
Na zahtev miliona: shoutbox je opet tu...

DRUZINA ISTOK
31.03.2010.
I POSLE GODINU I OSAM MESECI UZIVO SAM GLEDAO NAPREDAK SA MENI DRAGIM DRUGOVIMA SA ITOKA I ODMA POBEDA SVAKA CAST MOMCI BRAVO IDI U ZVEZDU SPASU NAS

obrezanin
30.03.2010.
ih ok ali to je i signal da nismo vise mali u fss cim bina uspeva da ufura svog igraca zajeban igrac ovaj binic ako me shvatate

ghost
30.03.2010.
@obrez To je Reprezentacija Super Lige, u kojoj je on opet jedan od najslabijih igraca. . . Tako da nemoj da se palis mnogo. . .

Vasko Gunev
30.03.2010.
Obrezanin, a sta mislis, zasto je pozvan? Mora da mu se nabije cena pred novu prodaju, a zna se ko ce tu debelo da se ovajdi!

obrezanin
29.03.2010.
Mitrovic u reprezentaciji!!!!!!!!lju
di to je radosna vest za sve nas!!!!nas celafte reprezentativac!!

obrezanin
28.03.2010.
spartak ce da igra kup uefa- hah hahha zna se ciji je(toletov) vojvodina jaca od zvezde i partizana 6 mesto- sve sam vam reko sve se vidi i zna

Arhiva poruka